Ronde van Zwitserland

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de. Met een top-5 of top-3 in het eindklassement als doel.


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling

Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen.

. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. 1 day agoDe eerste rit van de Ronde van Zwitserland wordt in zijn volledigheid op een lokale omloop verreden rondom start- en finishplaats Küsnacht. Dit parcours wordt vanaf de start vier.

Remco Evenepoel voert de ploeg aan en krijgt enkele. Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

De eerste rit zet meteen de toon. Wie een achtdaagse trektocht in Zwitserland organiseert. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zit er absoluut niet in voor.

Cor VosAdam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. 12 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten.

Quick-Step Alpha Vinyl heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de Ronde van Zwitserland die zondag van start gaat. Live de Ronde van Zwitserland 2022. Ronde van Zwitserland 2022.

De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en. Mapped on the segments of. Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden.

Cor VosKlimmen en tijdrijden daar draait het wat betreft de eindzege om in de Ronde van Zwitserland. 2 days agoINEOS Grenadiers verschijnt met een sterke ploeg aan de start van de Ronde van Zwitserland die zondag in Küsnacht begint. 6 hours agoTV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022.

Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de wielen voordat de race afsluit met een nagenoeg vlakke individuele tijdrit. 10 hours agoDe eerste etappe in de Ronde van Zwitserland met aankomst in Küsnacht is gewonnen door Stephen Williams. Het team brengt onder andere Daniel Felipe.

Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022. Klik op de afbeeldingen om te vergroten.

Latest breaking news from KCBS-TV KCAL-TV Los Angeles. De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Richard Carapaz uit Ecuador veroverde in 2021 de eindzege maar hij komt dit.

Ronde van Zwitserland 2022 etappe 1. 14 hours agoDoor Niels Bastiaens. Parcours 1e etappe Ronde van Zwitserland 2022.

Met het klimmen en dalen in de Zwitserse bergen proberen de renners die laatste. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland.

Ronde van Zwitserland klassement alles weergeven Ronde van Zwitserland zo 06 juni - zo 13 juni 2021 Het parcours. De 26-jarige Brit van Bahrain Victorious won na een. De strijd spits zich toe op het.

2 days agoRonde van Zwitserland 2022. Routes profielen en meer. 1 day agoDe Ronde van Zwitserland is de tweede grote voorbereidingskoers op de Ronde van Frankrijk.

10 hours agoStephen Williams Bahrain-Victorious heeft de openingsetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn palmares gezet. Ook de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland biedt kansen aan aanvallers punchers of de klassementsrenners. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY.

De Ronde van Zwitserland telt acht ritten en eindigt volgende zondag met een individuele tijdrit. 16 hours agoDat is het ideale scenario voor Remco Evenepoel in de Ronde van Zwitserland. Om te winnen moet a.

Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van. 2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond. Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis.


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Tom Dumoulin Alpecin


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon


Klein Zwitserland Mortsel Wandelen Vakantie Zwitserland


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


2003 Cofidis Jo Planckaert Chris Peers Philippe Gaumont Andrei Kivilev Trui


Peter Sagan Bora Hansgrohe Racing Cyclist Sagan Cycling


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Hennie Kuiper Wins The 1985 Milan San Remo Milan Juan Fernandez Milano


Elia Viviani Of Italy And Team Quickstep Floors Purple Points Jersey During The 101st Tour Of Italy 2018 Stage 20 A 214km Stage From Susa To Fietsen


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel